RFC MANDEL UNITED STELT KAREL-JAN VERCRUYSSE VOOR ALS CEO

IZEGEM – De Raad van Bestuur van RFC Mandel United is verheugd aan te kondigen dat Karel-Jan Vercruysse als CEO van de club wordt aangesteld. De nieuwe CEO zal als belangrijkste taak hebben het realistische doch ambitieuze project van de aandeelhouders te vertalen naar de dagelijkse werking van de club.

Met Karel-Jan Vercruysse wordt vooral ondernemerschap en ervaring met voetbalmanagement binnengebracht. Karel-Jan boekte tussen 2018 tot 2020 sterke resultaten als Commercieel Directeur bij KV Kortrijk. Hij wil met zijn ervaring en dynamiek, in nauwe samenwerking met samen met de vaste ploeg binnen Mandel United, onze club naar een nieuw niveau brengen.

“Ik ben enorm blij en fier om hier te zijn. Er ligt heel wat werk op de plank en ik kan niet wachten om er samen met de ploeg van toegewijde mensen binnen de club in te vliegen” aldus de 31-jarige Kortrijkzaan. 

Karel-Jan zal zijn rol binnen Mandel United combineren met zijn full-time job als CCO bij het Roeselaarse bedrijf Sunday. De aandeelhouders en bestuurders heten Karel-Jan van harte welkom bij Mandel United en wensen hem alle succes toe.

Stay in touch with us

Newsletter

Subscribe now to become a member of our online community and get tickets to upcoming matches or sports events faster!